Splošni pogoji

Uvod

Če se z naštetimi pogoji ne strinjate, potem ne uporabljajte oz. naročujte naših storitev PC zdravnik (v nadaljevanju izvajalec). Izvajalec si pridružuje pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Varovanje podatkov

Osebne podatke, ki jih izvajalec pridobi pri opravljanju storitev, so namenjeni izključno pravilnemu izvajanju storitev. Izvajalec ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače zlorabil teh podatkov. Osebni podatki naročnika ne bodo nikoli uporabljeni, v kolikor se ne strinjate z načinom uporabe. Naročniku je na voljo tudi vpogled v podatke, ki jih izvajalec hrani o njem. S podatki ravnamo maksimalno pazljivo in spoštujemo zasebnost.

Cene

Vse cene storitev izvajalca so navedene v € (EUR) in ne vsebujejo DDV. Objavljene so na spletni strani www.pczdravnik.si. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Če se cena spremeni med izvajanjem storitve, je izvajalec dolžan storitev opraviti po stari ceni. Za nekatere storitve se ceno določi šele po prejemu vseh zahtev in obsega storitve s strani naročnika.

Podatki

Izvajalec v nobenem primeru ne odgovarja za izgubo oziroma varnost naročnikovih podatkov na diskih in ostalih medijih. Naročnik se strinja, da bo pred pričetkom izvajanja storitve poskrbel za ustrezno varnostno kopijo. Na željo naročnika lahko varnostno kopijo podatkov na računalniku pred posegom zagotovi tudi izvajalec.

Programska oprema

Nameščamo izključno legalno programsko opremo! V kolikor nimate ustrezne licence za programe, vam jo lahko priskrbimo tudi mi.

Kilometrina

Servis na domu ali v pisarni izvajamo brez obračunanih potnih stroškov v oddaljenosti 30 km od naše pisarne. Za obisk več kot 30km oddaljenih destinacij zaračunavamo kilometrino določeno v veljavnem ceniku.

Reklamacija

V primeru neupravičene reklamacije za opravljeno storitev ali strojno opremo v garancijskem roku, bomo naročniku zaračunali stroške neupravičene reklamacije po veljavnem ceniku.

Pogoji servisiranja

S podpisom prejemnice na servis naročnik soglaša. Podpis naročnika velja kot potrdilo naročila, dobave, potnih stroškov, poštnine in opravljenega dela po delovnem nalogu! V primeru spora je delovni nalog edini veljaven dokument.

Plačilo opravljene storitve in materiala

Če je storitev končana na domu, se jo plača, ko je ta opravljena. Izvajalec zadrži opremo do plačila vseh zapadlih obveznosti. Naročnik v primeru neplačila v roku treh mesecev pooblašča izvajalca, da na njegove stroške proda opremo na javni dražbi.

Obnavljanje izbrisanih podatkov

Obnavljanje izbrisanih podatkov ni vedno 100% uspešno. Najboljši način za izvedbo je, če poskusimo restavrirati disk takoj, ko je bila datoteka trajno izbrisana. Če je naročnik disk uporabljal in nanj zapisovali nove podatke, obstaja manjša verjetnost, da bo izvajalec podatke lahko rešili. Izvajalec obračuna tudi to storitev v primeru neuspešne obnovitve podatkov v višini 50% vrednosti storitve.

Omejitev odgovornosti

Izvajalec ne sprejema nobene odgovornosti, da so informacije podane na tej spletni strani popolne, točne in ažurne. To velja tudi za vse povezave, ki vodijo s te spletne strani ali nanjo. Izvajalec ne odgovarja za vsebino spletnih strani, na katere vodijo povezave s te strani ali s katerih vodijo povezave nanjo. Pridržujemo si pravico do sprememb, dodajanja, brisanja informacij brez vnaprejšnjega obvestila. Izključena je vsakršna odgovornost za uporabo, točnost vsebine ali razpoložljivost spletne strani. Izvajalec ne sprejema odgovornosti za materialno, posredno ali neposredno škodo, ki jo povzročijo izgubljene priložnosti, izguba podatkov ali izgubljen dobiček kot posledica uporabe dokumentov ali informacij, dostopnih na tej spletni strani.

Piškotki in zasebnost na spletni strani

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke« (ang. cookies).

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

Ime piškotka Namen Čas shranjevanja Podjetje
_ga Uporaba za statistiko ogleda spletne strani. 2 leti Google Analytics
_gat Uporaba za statistiko ogleda spletne strani. 10 min Google Analytics

Nastavitve o piškotkih si lahko tudi ponastavite. Prav tako si lahko sami v vašem brskalniku določite nivo zasebnosti glede piškotkov.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Uporaba spletne podpore

Ta spletna stran uporablja Userlike. To je pripomoček za pogovor v živo s spletno podporo. Userlike uporablja "Piškotke", kateri so tekstualne datoteke, ki so naložene na vašem računalniku, ter omogočajo izvedbo osebnega pogovora na tej strani. Vsi zajeti podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in bodo uporabljeni zgolj za uspešno izvedbo spletne podpore in zagotavljanju odlične uporabniške izkušnje.